torsdag 25 februari 2010

Bättre förr?

Varför "får" man inte säga att det var bättre förr? Då kallas man för bakåtsträvare och så är man "inte förändringsbenägen". I tisdags var jag ledig hela dagen, och det kändes som på den tiden jag jobbade långskift. Då jobbade jag fyra skift och så var jag ledig fyra skift. Jag trivdes då med den långa ledigheten och så trivdes jag så bra med jobbarkompisarna Asta, Kenneth och Birgitta. Vi hade ett fantastiskt samarbete där vi var specialister på olika områden. Vi hittade även på busroliga saker som glöggparty, skridsko/sparkåkning, AIK-hejarfest, m m ...
Men jag vet ju också att nu kommer att bli förr – förr eller senare ...

4 kommentarer:

  1. Du är inte ensam som saknar ”den gamla goda tiden”! Hade varit kul att återskapa den ... Men borde vi inte kunna göra nutiden på jobbet bättre än vad den är just nu? Men hur gör vi? Nån som har en lösning?

    SvaraRadera
  2. Glöm inte den ännu äldre tiden då vi spelade Cocain högt, högt och skrev Sfkellfteå (NV)... Det var tider det! Ett tips: Starta eget, Åsa och Birgitta! Då kommer jag med transistorn under armen - och - jag tar med mig Kenneth och Asta. Och ett tuggummi till Annika.

    SvaraRadera
  3. Måste instämma det var bättre förr. Det beror inte på åldern .... eller hur??? för vissa vet vad jag menar!
    Tänkom tiden gick att backa...
    M

    SvaraRadera
  4. B: Kan du inte komma närmare "kobåsen"? ;)

    MW: Å visst kan vi göra en sida med lussekatter då? ;)

    M: Nej, det beror aldrig på åldern ... :)))

    SvaraRadera